Mijn visie op het leven

Ik geloof dat het doel van het leven is om te genieten. En ik geloof dat wij het allemaal in ons hebben, om van ons leven te kunnen genieten.

Ik geloof ook dat we allemaal een ziel hebben die bestaat uit pure, onvoorwaardelijke liefde. Hoe meer we in contact staan met onze ziel, hoe gelukkiger we ons voelen en hoe makkelijker ons leven zal zijn. De acties die we nemen en de gedachten die we denken zullen ons dichter bij onze ziel brengen of juist verder er van af. Hoe weet je of je in verbinding bent met je ziel? Volg je gevoel… je gevoelens zijn jouw kompas die jou vertellen of jouw gedachten of jouw acties je meer verbinden of juist minder. Wanneer je je goed voelt, ben je op het juiste pad. Wanneer je je slecht voelt, dan is er iets aan de hand.

Ik geloof dat we aantrekken wat we uitzenden. Op die manier zijn we verantwoordelijk voor ons eigen leven en hoe het zich afspeelt. Niemand is bedoelt om arm, eenzaam of ongelukkig te blijven. Je hebt de kracht in je om jouw leven ten positieve te veranderen. Wat je uitzendt zijn je gevoelens. Daarom spiegelen alle situaties die je aantrekt wat jij werkelijk voelt, of je verbonden bent met je ziel (in alignment bent) of juist niet. Bewustzijn van jouw gevoelens, gedachten, je omgeving en je ervaringen zal je helpen om verborgen leugens, onzekerheden, valse geloven en limiterende overtuigingen in je systeem bloot te leggen. Zij zorgen ervoor dat je niet in alignment bent. En zij trekken die situaties aan die je niet wil.

Ik geloof dat alles energie is en dat we allemaal met elkaar zijn verbonden. Dat betekent dat wanneer ik doe wat goed voor mij is en me daardoor gelukkig voel, ik iedereen help zich gelukkiger te voelen. Het beste wat je kan doen voor de wereld is jezelf helpen gelukkig te zijn. Want daarmee zend je meer geluk-energie de wereld in en dat zal de frequentie van alles verhogen. En de weg daar naar toe is onvoorwaardelijke zelfliefde.

Ik geloof dat er veel meer is in het leven dan wetenschappers kunnen bewijzen. Ik heb wonderlijke verhalen gehoord en ik heb zelf wonderlijke dingen ervaren. Er is niets wat je mij kunt vertellen wat ik veroordeel als gek. Er is overal magie, als je weet hoe je moet kijken…

Mijn coaching en workshops zijn geënt op mijn visie op het leven. Ik neem je mee op ontdekkingstocht in jouw gedachten en gevoelens. We zullen onderzoeken hoe zij jouw welzijn beïnvloeden. Ik laat je de weg zien naar de verbinding met jouw ziel door je te helpen jouw gedachten en gevoelens te veranderen. Hoe meer je in verbinding staat met je ziel, hoe beter je je zult voelen en hoe meer je in staat bent om van je leven te genieten.