Referenties

“Wat een heerlijk mens ben jij. Als coach doe je het goed, je bent duidelijk, geeft goede strucktuur en laat ook ruimte voor de ander. Voor reactie maar ook om zelf het heft in handen te nemen. Je bent rustig en als je iets zegt is het in duidelijke taal. Je draait er niet om heen maar bent oprecht en dat moet je zijn als je coacht. Daarnaast heb ik ervaren wat een sessie van de White Time energie met me deed en nog doet. Via jou mocht ik het ervaren en het was super. Ik moet eerlijk bekennen ik geloofde er eerst niet zo in maar och toen ik de behandeling op afstand heb gehad… Nou echt er is zoveel in gang gezet! Mijn middenrif zat krom volgens de natuurgeneeskundige en dat is gewoon ineens recht komen staan. Ik had ook last van twee gebroken ribben en ook dat is goed gekomen. Ik heb een berg energie en ben ook heel eerlijk naar mensen toe. Het kost me minder moeite om eerlijk te zijn, het gaat allemaal lijkt wel van zelf. Ik val ook af nu, ben in een maand tijd zeven kilo kwijt van gewicht. Natuurlijk doe ik dat zelf maar toch denk ik dat de positieve energie van White Time me wel helpt daar in. Dus kortom Marita, je bent een geweldig mens en je hebt me super geholpen met de coaching en de White Time energie. Daarvoor dank! Ik hoop dat er nog veel mensen zullen volgen die ook durf hebben om eens op te schrijven wat jij voor hen betekend hebt en hoe je te werk gaat. Je bent een echte power vrouw en een voorbeeld voor velen.” – Yvonne

 

“Bijzondere krachtige en fijngevoelige vrouw met zachte benadering.
Marita is een bijzondere fijngevoelige vrouw met zachte benadering. Ze voelt mij goed aan en weet zonder al te veel woorden hoe mijn vlag erbij hangt. Dit geeft haar een krachtige positie tov andere coaches en kan mij zo gericht vertellen waar ik op moet letten. Door haar liefdevolle benadering zal iedereen zich op z’n gemak voelen” – Stephanie

 

“(P/K)rachtige eigenzinnige coach die jou door heeft….
Marita ken ik persoonlijk sinds een half jaar en ik weet dat ze de beste coach is om een simpele reden. Zelfs zonder dat ik haar coaching volg zorgt ze nog voor persoonlijke groei in mijn leven. Een bewonderingswaardig persoon!” – Simon

 

“Veel kennis en inzicht
Inlevende vrouw met veel inzicht in de menselijke psyche en emoties. Doorziet patronen en laat je je eigen mindfucks zien. Met kennis en kunde heeft ze je handvatten gegeven om hier verandering in te brengen.”

 

“Acceptatie…
Je hebt de eerste aanzet gegeven om mezelf weer te leren accepteren. Dat is iets prachtigs. Dank!” – Anke

 

“Gevoelig, integer, stralend, krachtig…
Marita is doortastend en gevoelig. Ze heeft als ervaringsdeskundige heel wat te bieden en investeert erg veel in haar ontwikkeling en de ontwikkeling van haar bedrijf. Ze is een echte doorzetter.”

 

“Oprecht. Kracht. Zichzelf. Open. Beschermt…
Wow ze heeft mij zo de juiste vragen weten te stellen waardoor ik inzicht kreeg en nu het verleden los kan laten om MIJN leven te gaan genieten.” – Kathelijn

 

“Bijzonder, professioneel, aandachtig, speels…
Marita is een zeer betrouwbaar en innovatief persoon. Dit alles met aandacht voor mens en dat wat het nodig heeft. Ze is een persoon van weinig woorden en meer van ervaren en doorpakken. Dat maakt dat de ander zich gezien voelt.” – Daphne

 

“zelfverzekerd, sociaal, gedreven, positief…
Marita is een gedreven vrouw die zich volledig kan inleven in de ander. sociaal bevlogen en een wereldverbeteraar in de goede zin van het woord met een scherpe snelle geest op hoog niveau.”

 

“Eigen, gevoel, luisteren, diepgaand, verandering…
Marita is een bijzonder mens dat je door te luisteren en voelen enorm kan laten veranderen. Ze laat je voelen en zien waar je vastloopt. Ik ben zelf een denker, maar door een paar rake opmerkingen van Marita veel meer bij mijn gevoel gekomen. Het fijne van Marita is, dat kleine stapjes genoeg zijn.”

 

“Gepassioneerd, talentvol, zielsmens, liefdevol…
Ik heb Marita leren kennen als een vrouw vol passie en gevoel. Wat ik bijzonder aan haar vind is dat ze precies voelt wat ik voel en mij op die manier bewuster maakt van wat er in mij gaande is.”

 

“Krachtige powervrouw inlevend gevoelig verteller schrijfster…
Marita is heel goed in het helpen van mensen die weer willen voelen. Marita helpt ze door gebruik te maken van haar kracht, kunnen voelen wat de ander voelt. Waardoor deze persoon snel hele mooie eye openers krijgt en echt terug komt bij zijn gevoel.”

 

“De therapie van Marita en de wandeling in het bos als onderdeel daarvan, waren als een ware eyeopener voor mij. Je kent wellicht dat gevoel wanneer je met jezelf in gesprek bent, wanneer je intern op onderzoek uitgaat waarom je je voelt zoals je je voelt. Wanneer je dat stemmetje van binnen hoort dat zegt dat het niet goed voelt, dat je bijvoorbeeld verdrietig bent of boos, dat stemmetje dat je vertelt dat het anders moet. Een therapie van Marita voelt net zo, alleen wordt je innerlijke stem dan versterkt door Marita.
Marita helpt je om niet weg te duiken voor hetgeen in het diepste van je ziel omgaat. We hebben allemaal wel zo’n plek waar we liever niet naar kijken, omdat het gewoonweg te pijnlijk is, te confronterend. Het is zo verleidelijk om, als we het pad naar deze plek aan het aflopen zijn, toch op het laatste moment een afslag te nemen. Marita helpt je om de verleiding van de afslag te weerstaan en om het pad geheel af te leggen. Ze helpt je echt te kijken naar jezelf, om diep in jezelf te duiken, om het probleem volledig bloot te leggen en ook de oplossing in jezelf te vinden.
Tijdens de wandeling in het bos die ik met Marita maakte, zijn me een hoop dingen duidelijk geworden. Ik heb een heleboel inzichten in mezelf gekregen. Deze inzichten kwamen uit mezelf en met de hulp van Marita heb ik ze gevonden, ik kon met haar hulp tot in mijn diepste zelf contact maken. Het fijne van zo’n wandeling is ook dat je je onderdeel voelt van de wereld, dat je contact kan maken met de aarde en de lucht boven je, waardoor het makkelijker wordt om je kwetsbaarheden uit te spreken, om jezelf bloot te geven.
Mijn therapie leidde er uiteindelijk toe dat ik in de regenplassen heb staan springen en van een heuvel ben afgerold. De wereld was lichter geworden en ik had een grote lach op mijn gezicht. De therapie had ook een flinke nawerking. Nog wekenlang heb ik nagedacht over de inzichten die ik had verworven tijdens de therapie en heb ik mijn leven aangepast. Ik voel me nu sterker, krachtiger, lichter en vooral een heel stuk blijer. Als jij ook je innerlijke stem luider wilt horen en op zoek wilt naar jezelf, dan raad ik je een therapie van Marita zeker aan!”  – Mirjam

 

“Ik heb met Marita afgesproken bij haar huisje in het bos, ergens op de prachtige Veluwe.
We drinken een kop thee, en ze vraagt hoe het met me gaat. Ze luistert naar mijn verhaal, en ze merkt op dat ik niet veel voel waar ik over vertel. Marita heeft een ingebouwde waarheidsmeter (ik noem het de bull-shit meter). Zelfs al onderdruk ik mijn gevoel (onbewust!), dan nog voelt Marita het en kan ze hier woorden aan geven! Confronterend, maar ik voel me zo veilig bij haar dat ik durf over te geven aan wat er omhoog wil komen.
We doen een oefening om de kolkende woede en verdriet los te maken. De enige manier om er vanaf te komen is om het te ervaren, te doorvoelen en los te laten. Dat weet Marita en daar helpt ze me dan ook bij. O, dat lucht op, het lijkt wel magie!
Ik voel me lichter en mijn hoofd leger. Ik heb weer ruimte gekregen om te voelen en tijdens een heerlijke boswandeling praat ik vrijuit en voel ik hoe de kramp in mijn rug loskomt en ik vervolgens helemaal aanwezig de wandeling beleef. Marita luistert, stelt rake vragen en ik weet en voel aan alles hoe belangrijk het is voor mij om mezelf te uiten en goed voor mijzelf te zorgen. Dan kan ik delen wat ik te bieden heb en zelf stevig overeind blijven staan. Marita, dank je voor je hulp op deze inspirerende middag, waarvan de energie nog steeds doorwerkt!” – Elizabeth